Aanvragen & Herinneringen Opties

Deze Handleiding leidt je door de verschillende beschikbare opties voor verzoeken en herinneringen .

Hoe annuleer je automatische herinneringen

Samengevat
1. Open een verzoek dat is verzonden en nog niet is voltooid
2. Ga naar Notificaties en klik op het Pauzepictogram

ezgif-5-c6b66ddf89

🚨 Wanneer een aanvraag is voltooid, worden alle herinneringen automatisch geannuleerd

Hoe pas je de taal van een aanvraag aan

Samengevat
1. Maak een nieuwe aanvraag aan
2. Selecteer in de kolom Contact naast talen de taal van de aanvraag

ezgif-5-79138e75de

🚨 Zodra een aanvraagis aangemaakt, kan je de taal niet meer wijzigen

Hoe controleer je de status van een aanvraag

Samengevat
1. Ga naar de App
2. Klik in het menu aan de linkerkant van het scherm op Aanvragen
3. Vul de exacte en volledige naam, achternaam of e-mail van de klant in de zoekbalk bovenaan het scherm

ezgif-5-3e38b1e89d

Let op: je kan jouw aanvraagoverzicht ook filteren op basis van de status door op een van de statustypes onder Aanvragen te klikken

Hoe annuleer je een aanvraag

Samengevat
1. Klik op de startpagina van de app op Aanvragen
2. Zoek het verzoek op dat je wilt annuleren
3. Klik onder Acties op het archiefpictogram

ezgif-5-df94e1dbc7

Hoe verzend je de aanvraag opnieuw

Samengevat
1. Klik op de startpagina van de app op Aanvragen
2. Zoek het verzoek op dat je opnieuw wilt verzenden
3. Klik op Details
4. Klik op de "link van het verzoek" om deze te kopiëren
5. Plak de link in een e-mail om deze opnieuw naar de ontvanger te sturen

ezgif-5-6ef41b2517