Hoe download je de samenvatting van de aanvraag in PDF

Wanneer een klant of prospect zijn formulier heeft ingevuld, word je automatisch op de hoogte gebracht via een e-mail die door Penbox is verzonden. In deze handleiding laten we je zien hoe je de documenten in gecomprimeerde PDF kunt downloaden.

1. Klik op de knop "Openen in Penbox" in de e-mail die door Penbox is verzonden
  2. Download de documenten in gecomprimeerde PDF door te klikken op het PDF pictogram  in het gedeelte "Bestanden"

1. Klik op de knop "Openen in Penbox" in de e-mail die door Penbox is verzonden

Na het klikken op de knop verschijnt er een nieuwe webpagina met een overzicht van de aanvragen in de Pen App.

screenshot3

2. Download de documenten in gecomprimeerde PDF door te klikken op het PDF pictogram  in het gedeelte "Bestanden"

Klik onder bestanden op het PDF-pictogram om alle documenten in één keer te downloaden.

screenshot4

💡Zodra de documenten zijn gedownload, kan je ze verplaatsen waar je maar wilt door ze op te pakken en neer te zetten:

Recording__3_AdobeExpress