Een risico-object creëren en de gegevens importeren

Maak uw risico-object aan en importeer meteen de gegevens die u ontvangt van de klant in het risico-object

In het kort :

1. Maak het risico-object aan in BRIO Web

2. Importeer de gegevens in het risico-object via het Penbox-formulier

3. Start multi-tarificatie vanuit BRIO Web

Een risico-object importeren

Het risico-object creëren en de gegevens importeren

1) Ga naar BRIO Web
2) Via oude schermen, ga naar 'risico-objecten verzekeringsnemer' en klik op 'voertuig maken'.
3) Selecteer het gewenste dossier van uw klant in de Penbox-extensie

4) Klik op Exporteren en selecteer de gegevens die u wil meenemen

5) Klik nogmaals op Exporteren om de gegevens te importeren

6) Vergeet niet om op de gele knop 'OPSLAAN' te klikken