Hoe verzend je een mandaat en opzegging ter ondertekening

Wilt u een verzekeringsmandaat of opzegging naar een klant sturen? Gebruik ons ​​mandaten- en opzeggingsformulier voor het snel en eenvoudig genereren van het contract en de onmiddellijke ondertekening door de klant.

samengevat

1. Ga naar de App en klik op Nieuwe aanvraag maken

2. Selecteer Mandaten - opzegging

3. Vul bij Contact de gegevens van de klant in

4. Selecteer onder Opties de notificatie-e-mail en selecteer het aantal mandaten & annuleringen en vul de vereiste informatie in

5. Als je klaar bent, klik je op Verzenden

Bekijk de video-tutorial hieronder of volg de schriftelijke instructies:

1. Ga naar de App en klik op Nieuwe aanvraag maken

Ga in de App naar de rechterbovenhoek en klik op de knop Nieuwe aanvraag maken.

❓ Om toegang te krijgen tot Penbox: Klik hier

2. Selecteer Mandaten - opzegging

Selecteer in het overzicht het formulier Mandaten - Opzegging.

ezgif-1-753a5211f1

3. Vul bij Contact de gegevens van de klant in

Vul onder Contact de gegevens van de klant in.

Gifmandates1

4. Selecteer onder Opties de notificatie-e-mail en selecteer het aantal mandaten & annuleringen en vul de vereiste informatie in

Selecteer het e-mailadres dat je wilt gebruiken om de notificatie-e-mail te ontvangen. Je ontvangt deze e-mail wanneer jouw klant het formulier heeft ingevuld en het contract heeft ondertekend.

ezgif-4-e88e66cfee

Let op: als je alleen een machtiging of opzegging wilt verzenden, moet je bij de andere optie nee selecteren om het verzoek te verzenden!

5. Als je klaar bent, klik je op Verzenden

Klik op Verzenden om het contract naar jouw klant te sturen.

Benieuwd wat jouw klant ontvangt? Bekijk deze korte video: