1. Helpcentrum
  2. Extensies en add-ons

Hoe installeer ik de Chrome-extensie?

Installeer de Penbox-extensie die compatibel is op je Brio Web om gebruik te maken van de overige Penbox formulieren.

Kort samengevat

1) Klik hier to go on the chrome Store
2) Klik op

3) Klik op het puzzelstukje

4) Pin Penbox in je favorieten

📽️ Bekijk de tutorial voor instructies

Extra handleiding

1) Klik hier to go on the chrome Store

⚠️Zorg ervoor dat de pagina opent in een Google Chrome browser

Opent de pagina niet in Google Chrome? Verander je standaardbrowser naar Google Chrome of open een Google Chrome browser en kopieer & plak onderstaande link in je balk:

https://chrome.google.com/webstore/detail/penbox-for-brokers/olimibpmhlpphechgjpopmbfjickcmnh/related?hl=nl

2) Klik op 'Toevoegen aan Chrome'

Screenshot-2022-Feb-16-1156-AM

3) Klik op 'Extensie toevoegen'

Screenshot-2022-Feb-16-1159-AM

4) Klik op het puzzelstukje en pin Penbox als favoriet

Klaar! De Penbox-extensie is geïnstalleerd en je kan hem nu openen op je Brio web.