Hoe kan ik documenten of foto's opvragen?

Heb je nog een identiteitskaart, rijbewijs of bestelbon nodig? Foto's nodig van een brand- of stormschade? Bekijk hieronder hoe je eenvoudig documenten opvraagt bij je klant via de Penbox App.

Documenten opvragen is vaak een deel van je administratie dat niet weg te denken is

Komen de foto's van schade en documenten binnen via Whatsapp of 5 verschillende e-mails?
Klanten verkiezen tegenwoordig kanalen zoals Whatsapp om foto's te versturen omdat het voor hen eenvoudig is. Echter, als makelaar moet je de foto's doormailen naar jezelf, de bestanden comprimeren, benoemen en zelf herinneringen uitsturen naar de klant.
Penbox helpt je hierbij eenvoudig documenten en foto's te verzamelen en stuurt ook automatische herinneringen voor jou uit.
Heeft je klant een heleboel foto's van schade? Via Penbox krijg je deze allemaal gecomprimeerd en benoemd terug in een PDF-bestand.

Kort samengevat

1. Surf naar app.penbox.io   (Pin het in je favorieten)
2. Creëer een nieuwe aanvraag
3. Selecteer het formulier 'Documenten aanvragen

6. Vul de contactgegevens in van je klant

7. Selecteer de gewenste documenten die je wil opvragen

8. Klik op verzenden

Bekijk de korte tutorial (1 min).

Wat krijgt je klant te zien?

De klant ontvangt een e-mail en/of SMS van jou als makelaar dat er een aantal documenten opgevraagd worden voor de behandeling van een dossier (bv. de klant heeft stormschade). De klant kan ongelimiteerd foto's eenvoudig opladen zoals via Whatsapp, en voor jou als makelaar is het eenvoudig omdat je alles gecentraliseerd en gecomprimeerd terug ontvangt.

Hieronder kan je even bekijken wat jouw klant te zien krijgt.

💡 Tips & Tricks

Ben je op de baan? Op weg naar je klant?

Onze makelaars gebruiken Penbox op hun tablet of smartphone om eenvoudig documenten & foto's op te vragen of zelfs documenten te laten ondertekenen!

Je hoeft alleen app.penbox.io in te typen in je browser op je tablet/smartphone en de bovenstaande tutorial uit te voeren!