Hoe kan ik meerdere documenten laten ondertekenen?

Laat je klant meerdere documenten in één keer ondertekenen via Penbox!

Wist je dat je je klant een geweldige ervaring kunt aanbieden om via Penbox meerdere documenten in één keer te laten ondertekenen?

Jouw klant ontvangt een boodschap in de huisstijl van jouw kantoor via SMS en e-mail om de gevraagde documenten digitaal te ondertekenen.

Kort samengevat

1.  Surf naar app.penbox.io

2. Creëer een nieuwe aanvraag

3. Selecteer het formulier 'Ondertekening van Documenten'

4. Voeg de documenten toe

Waarom ondertekenen via Penbox?

•  De sms en/of e-mail die de klant ontvangt is volledig gepersonaliseerd met de naam/logo van jouw kantoor (de klant krijgt niet Penbox te zien, krijgt geen MyBroker label te zien en moet geen account aanmaken om documenten te ondertekenen)
  • De klant heeft 60 dagen lang toegang tot de link om de documenten te ondertekenen
  • De ondertekening gebeurt via Connective. De klant ontvangt een code via SMS om te tekenen en hoeft op die manier maar één keer te ondertekenen voor alle documenten die je nodig hebt

📽️ Bekijk de tutorial om je aanvraag uit te sturen