Uw eerste aanvraag verzenden

Om uw eerste verzoek te verzenden. Ga naar Nieuwe aanvraag maken, selecteer een formulier en verstuur!

Zo verstuurt u een aanvraag:

• Stap 1. Klik op Nieuwe aanvraag maken
  • Stap 2. Klik op het formulier die je wilt versturen
  • Stap 3. Vul bij Contact de gegevens van uw klant in
  • Stap 4. Selecteer uw notificatie e-mailadres en de informatie die u wilt opvragen onder Opties
  • Stap 5. Onder Voorbeeld krijgt u een overzicht van uw aanvraag
  • Stap 6. Klik op Versturen

Bekijk de korte tutorial

Stap 1. Klik op Nieuwe aanvraag maken

Op de startpagina van de Penbox-app ziet u in de linkerbovenhoek een knop met de naam Nieuw aanvraag maken. Klik op deze knop.

Stap 2. Klik op de aanvraag die je wilt versturen

U ziet nu een pop-upvenster. Dit venster toont u alle aanvragen die u met de Penbox-app kunt verzenden. Klik op de aanvraag die u wilt versturen.

Stap 3. Vul bij Contact de gegevens van uw klant in

Onder Contact  kunt u uw klantgegevens invullen. Zoals interne referentie, voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer. Selecteer ten slotte de taal van de aanvraag.

Let op: U hoeft alleen een e-mailadres of telefoonnummer in te vullen.

Stap 4. Selecteer uw notificatie e-mailadres en de informatie die u wilt opvragen onder Opties

Er zijn twee stappen die u moet uitvoeren onder Opties. Selecteer eerst het e-mailadres dat u wilt gebruiken om de notificatie te ontvangen, voor wanneer het formulier is ingevuld. Selecteer vervolgens de formulieren en/of bestanden die u van uw klant wilt ontvangen.

Stap 5. Onder Voorbeeld krijgt u een overzicht van uw aanvraag

Onder Voorbeeld krijg u te zien hoe het formulier van uw klant eruit ziet wanneer ze de link in de aanvraag openen.

Stap 6. Klik op Versturen

Als u uw verzoek hebt gecontroleerd, klikt u e op Verzenden in de linkerbovenhoek.

Gefeliciteerd, u heeft zojuist uw eerste verzoek verzonden!