Hoe verwerk je een aanvraag

Zodra de ontvanger het formulier heeft ingevuld, kan je het verwerken. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je dit doet.

Samengevat
1. Wanneer een formulier is ingevuld, ontvang je een e-mailmelding van Penbox:

2. Klik op de knop Open in Penbox App.
-  Download de samenvatting van de antwoorden
-  Download de documenten

Let op: Bij het aanmaken van jouw aanvraag  kan je het e-mailadres selecteren waarop je deze e-mailmelding ontvangt

Hoe download je de samenvatting van de antwoorden van je klant

ezgif-5-69d8b96971

Hoe download je documenten vanuit een aanvraag

Samengevat
1. Ga naar het gedeelte Bestanden van de aanvraag
2. Door op de verschillende knoppen te klikken, kan je de documenten in verschillende formaten downloaden

- Je kan ze downloaden in een gecomprimeerde PDF
- Je kan ze downloaden in hun originele formaat
- Je kan ze downloaden in een Zip-bestand

ezgif-5-8cd1429a19

Tip : Wanneer de ontvanger meerdere documenten of foto's heeft verzonden, kan je  deze visualiseren voordat je ze selecteert. Door op het oog icoon te klikken
ezgif-5-c117881809

Hoe download je de ge-ondertekende documenten

Samengevat
1. Ga naar het aanvraagoverzicht
2. Klik onderaan op de blauwe knop Openen

Let op: je moet het ZIP-bestand decomprimeren voordat het door verzekeringsmaatschappijen wordt geaccepteerd.