Hoe vraag ik informatie op voor de prijsofferte van een auto?

Zeg vaarwel tegen de verschillende e-mails/telefoons heen en weer om informatie te verzamelen voor een prijsofferte! Bekijk hieronder hoe je eenvoudig alle gegevens verzamelt.

Kort samengevat

1. Surf naar app.penbox.io   (Pin het in je favorieten)
2. Creëer een nieuwe aanvraag
3. Selecteer het formulier 'Offerte Autoverzekering

4. Bij 'Contact Details' vul je in of plak je de gegevens van jouw klant

5. Selecteer of je een identiteitskaart en/of rijbewijs wil opvragen

6. Aan de rechterkant vind je de informatie die wordt opgevraagd bij je klant

7. Klik op verzenden

📽️ Bekijk de tutorial om je aanvraag uit te sturen

💡 Tips & Tricks

Ben je op de baan? Op weg naar je klant?

Onze makelaars gebruiken Penbox op hun tablet of smartphone om eenvoudig documenten & foto's op te vragen of zelfs documenten te laten ondertekenen!

Je hoeft alleen app.penbox.io in te typen in je browser op je tablet/smartphone en de bovenstaande tutorial uit te voeren!