Hoe sla je antwoorden en documenten op in Brio PLW

Je ontvangt documenten en antwoorden via Penbox. Deze handleiding legt je uit hoe je deze documenten kan bewaren in Brio PLW

1. Open de notificatie email en klik op Open in Penbox App

2. Download de bestanden in de aanvraag

3. Open het lokale bestanden kolom to find the documents downloaded

4. Assign the documents in Brio

Kijk de korte tutorial or follow the written instructions below :

1. Open de notificatie email en klik op Open in Penbox App

Wanneer je klant zijn

Wanneer jouw klant het formulier heeft ingevuld, ontvangt je automatisch een e-mail van Penbox. klik op Openen in Penbox App om deze bestanden te downloaden.

Snip - Maulo Lumleod heeft de bestanden gestuurd via Penbox - maulo.lumleod@penbox.io - Penbox Mail - Google Chrome (5)

2. Download de bestanden in de aanvraag

• Om de bestanden te downloaden klik je op het PDF icoon in het aanvragen overzicht
  • Om een samenvatting van de antwoorden te downloaden klik je op PDF downloaden onder acties

Snip - Penbox - Google Chrome (3)

3. Open het lokale bestanden kolom om de gedownloade documenten te vinden

Open het lokale bestanden kolom en zoek de folder waarin je de documenten hebt gedownload.

4. Assign the documents in Brio

Klik met de rechter muisknop op het document dat je wil downloaden. Klik vervolgens op Toewijzen.

Snip - Photos - 10 February 2023 - Google Chrome