Importeer klantgegevens (in Brio Web)

Heb je een aanvraag uitgestuurd naar de klant vanuit Brio Web en wil je weten hoe je de bijgewerkte gegevens nu importeert in je fiche? Volg de stappen hieronder!

In het kort :

1. Vertrek vanuit de klantenfiche in BRIO Web [ga in de oude schermen]

2. Zoek een dossier in de Penbox-extensie
3. Importeer de bijgewerkte gegevens en de documenten die uw klant heeft ingevuld in het formulier

4. Archiveer de aanvraag

Video tutorial

______________________________________________________________________________________

Extra handleiding

Ga naar de klantenfiche

• Type de naam van de klant in en klik linksboven op de pagina op "zoeken" :

Klantenfiche zoeken

• Om ervoor te zorgen dat Penbox de klantgegevens kan lezen, klikt u eerst op "WIJZIGEN". Zonder deze stap zal Penbox de gegevens die al aanwezig zijn in het klantenbestand niet vooraf opnemen.

💡 Wanneer bepaalde velden geel zijn, bevindt zich in de modus "WIJZIGEN".

Wijzigen klantenfiche

Zoek een aanvraag in de Penbox extensie

• Klik op "Voltooid" en typ de naam van de klant in het zoekveld van de Penbox menu:

-Behandelen klantenfiche

Marc Bertels klantenfiche-1

Data importeren

• Klik op "EXPORTEREN" rechtsonder in de Penbox-extensie:
Exporteren klantenfiche
  • Klik een keer op 'Exporteren' en selecteer de gegevens die u wil bijwerken. De doorstreepte gegevens zijn de gegevens die eerder in BRIO zijn opgeslagen en die de klant heeft ingevuld/bijgewerkt. U kunt beslissen om sommige gegevens niet te importeren door de vakjes uit te vinken.
Exporteren klantenfiche
  • Klik nogmaals op "exporteren" om uw gegevensimport in het BRIO-klantenbestand te valideren. U kunt de gegevens die zijn gewijzigd zien in de gele velden van de BRIO-fiche:
Gegevens exporteerd
  • Klik vervolgens linksboven in BRIO-web op "OPSLAAN" om de wijzigingen in BRIO op te slaan:

Opslaan

Importeer documenten

• U kunt ook de benodigde documenten downloaden via BRIO web. Ze staan ​​standaard in een "downloads" -map of een map naar keuze wanneer u op downloaden klikt. Vervolgens kunt u de documenten selecteren en slepen naar uw BRIO PLW.

Archiveer het voltooide verzoek

• Nadat u de informatie hebt geïmporteerd, kunt u het dossier onderaan de Penbox-extensie archiveren.
Archiveren

Samenvatting:

• De informatie die de klant invult in het formulier wordt in real time bewaard. De klant kan dus altijd terugkeren naar het formulier (zolang de klant het formulier niet terug verzend naar de makelaar). De informatie die de klant reeds ingevuld heeft, gaat niet verloren.
  • Als u met meerdere schermen werkt: selecteer de documenten die u via Brio Web hebt gedownload en sleep deze naar het dossier in BRIO PLW. Standaard bevinden de gedownloade documenten zich in de map "downloads" van de computer.