Klantenlijst uit BRIO exporteren met behulp van BSR bestanden

In het kort :

1. Download de twee BRIO-exportbestanden hieronder
  2. Open de BRIO-exportmodule
  3. Sleep het eerste bestand in de BRIO-selectie
  4. Voer de export uit, sla het resultaat op in Excel-indeling
  5. Herhaal de handeling voor het tweede bestand
  6. Stuur de twee bestanden naar uw customer succes manager (olivia@penbox.io)

1. Download de twee BRIO-exportbestanden

2. Open de BRIO-exportmodule

• Ga in Selecties > Selectie en Rapport :
image selectie en rapport
  • Sleep het bestand "Export listing clients v1.0.bsr" in het frame linksboven
image draganddrop
  • U kunt dan zien dat de filters correct zijn ingesteld:
image draganddrop

3. Voer een selectie van klanten uit

•  Klik op "selectie uitvoeren" :

image draganddrop

WAARSCHUWING: Controleer of het aantal klanten consistent lijkt met uw portefeuille. Dit moeten actieve particulieren zijn.

image check

4. Export klanten selectie

•  Klik linksboven in BRIO op "bestand" en vervolgens op "Exporteer het resultaat":
image check
  • Nadat het Excel-bestand is gegenereerd, kunt u het opslaan als (sneltoets: F12-toets) en naar Penbox verzenden.

image check

TER HERINNERING : Nadat de klantenlijst is geëxporteerd, kunt u dezelfde bewerking herhalen voor de contracten met het andere BRIO-exportbestand.