Hoe configureer je de Penbox-module in Brio ?

Klaar om je eerste formulier uit te sturen voor de update van klantgegevens? Om gebruik te maken van deze nieuwe functie, moet u de Penbox-module configureren in Brio PLW.

🚨 Voordat u de Penbox-module configureert, controleert u het volgende:

1. Je hebt een Penbox-account aangemaakt.
Hebt u er nog geen? Volg de instructies hier

2. Je hebt een bevestigingsmail ontvangen van Portima dat de module geactiveerd is.

Nog niets ontvangen? Klik hier om de module aan te vragen

Kort samengevat:

1. Klik rechtsvanboven op

2. Kies 'Makelaar -Gegevens Instellingen'

3. Klik links in het Menu 'Waar Naartoe' op 'Gegevens makelaar vervolg'

4. Klik bij 'Acties' op 'Penbox activeren

5. Login op uw Penbox-account

Volg de instructies in deze tutorial (2 min.)

Kort samengevat

1. Kies Makelaar - Gegevens Instellingen

Penbox module 01

2. Kies links in het menu 'Waar Naartoe' voor 'Gegevens makelaar vervolg'

Penbox module 0é

3. Kies link in het menu 'Wat doen' voor 'Penbox activeren'

Penbox module 03

4.  Typ je e-mailadres in dat gelinkt is met je Penbox-account en het wachtwoord. Klik op inloggen en connecteer

Penbox module 04

5. Controleer of het vakje geselecteerd is en herstart Brio PLW

Penbox module 05

Klaar! Je kan de Penbox-module nu gebruiken in Brio PLW.