Waar vind ik de ondertekende documenten terug?

Je hebt via Penbox een aanvraag verstuurd naar de klant om (meerdere) pdf-documenten in één keer te laten tekenen. De klant heeft de documenten digitaal ondertekend en het dossier komt bij jou terug binnen.

Video tutorial

Kort samengevat

Je kan de documenten downloaden vanuit de Penbox-extensie in je Brio Web omgeving of je kan de documenten ook downloaden vanuit de Penbox app.

❗ De Penbox menu heeft ondertussen een update ondergaan! U kan in 'Afgerond' het gewenste dossier selecteren van uw klant.

Optie 1: Kijk in Penbox-extensie (Brio Webversie)

Brio web - penbox extensie (ondertekenen dossier) 1

Brio web - penbox extensie (ondertekenen dossier) 2

Brio web - penbox extensie (ondertekenen dossier) 3

Optie 2: Kijk in Penbox-app

Surf in je Google Chrome browser naar app.penbox.io

(📌 pin het in je favorieten zodat je er altijd snel bij kan)

Screenshot Ondertekende documenten terugvinden 1

Screenshot Ondertekende documenten terugvinden 2

Tips & tricks

💡 Wanneer je het ondertekende PDF-document opent, geeft Adobe een notificatie weer in een blauwe balk dat het document officieel ondertekend is

Adobe notification

💡 De handtekening vind je onderaan terug

Adobe 2

Let op: De handtekening worden uitgevoerd door Connective, een derde partij. Geef het document een aantal minuten de tijd om de handtekeningen te verifiëren.

Indien u nog niets ziet, geef het even de tijd en refresh even de browser.

Controleer ook of u de documenten hebt gedownload in de sectie 'Antwoorden' (zie video hierboven)