Worden er automatisch herinneringen verstuurd?

Ja, via Penbox worden er automatisch herinneringen verstuurd naar je klant! Je hoeft dus geen manuele herinneringen meer in je Outlook of Brio te plaatsen.

Bekijk de korte tutorial (1 min.)

Waar kan ik de herinneringen zien?

✅ Optie 1:  In de Penbox app

1. Open je Google Chrome browser
  2. Typ in app.penbox.io (📌 pin het in je favorieten) of klik hier
  3. Selecteer het dossier bij verzonden aanvragen en kijk bij Notifications
    Penbox app - check rappels that are sent
✅ Optie 2:  Je kan ook vertrekken vanuit de Penbox extensie in Brio Web
  1. Selecteer het dossier bij je verzonden aanvragen
  2. Klik opin de Penbox extensie (rechtsvanboven)
  3. Kijk bij Notificaties

Hoeveel herinneringen worden er verstuurd?

• De herinneringen zijn afhankelijk van het type formulier.
  • De herinneringen zijn gebaseerd op 'best practices' en algoritmes.

Artikels die je mogelijk interesseren:

Hoe kan ik herinneringen stopzetten?