Hoe kan ik de klantenfiche verzenden ter ondertekening?

Zodra de gegevens van de klant zijn bijgewerkt, moet u de klantenfiche laten ondertekenen om een ​​goede reputatie bij de FSMA te hebben. We laten je zien hoe je dit kan doen met Penbox.

Kort samengevat

1. Vertrek vanuit de klantenfiche in Brio Web
2. Creëer een nieuwe aanvraag
3. Selecteer het formulier 'Ondertekening van Documenten'
4. Voeg de gewenste klantenfiche toe

Handleiding

1. Vertrek van de klantenfiche

Vertrek vanuit Brio Web en vertrek vanuit de klantenfiche

Klantenfiche 1

2. Creëer een nieuwe aanvraag

Klik in de Penbox-extensie aan de rechterkant van uw scherm op

Klantenfiche 2

3. Selecteer in de lijst het formulier "Ondertekening van Documenten"

Snip - BRIO - 4 00 Van den Borren Jeklie - Google Chrome (2)

4. Voeg de klantenfiche toe

Ga in 'Scenario' naar het deel 'Documenten om te ondertekenen' en voeg de klantenfiche en/of meerdere documenten toe die je in één keer wil laten ondertekenen door de klant.

⚠️ Voor u het formulier naar de klant verstuurt:

1) Controleer of uw klantenfiche in pdf-formaat is

2) Controleren of je een mobiel telefoonnummer van de klant hebt ingevoerd

Klik op versturen! De klant ontvangt nu een uitnodiging via SMS en e-mail om alle documenten digitaal te ondertekenen via Connective.

Tips & Trick: Hoe kan je de klantenfiche genereren vanuit Brio?

We leggen je hier in 2 minuten uit hoe je dat doet

Artikels die u mogelijk interesseren:

Hoe kan ik meerdere documenten laten ondertekenen?

Waar vind ik de ondertekende documenten terug?