Hoe verstuur je een aanvraag om klantgegevens bij te werken?

Zijn je klantgegevens niet meer up-to-date? Stuur aanvragen uit naar je klant om de meest recente gegevens op te vragen. Heb je een prospect? Stuur een aanvraag uit om de gegevens te verzamelen!

Kort samengevat

1. Open de Penbox App (pin het in je favorieten)

2. Creëer een nieuwe aanvraag

3. Selecteer 'Klantenbestand update'

4. Vul de gegevens in van je klant

5.  Verzend de aanvraag

Korte tutorial

Tips & Tricks

1) Zet de Penbox App en Brokercloud naast elkaar op 1 scherm voor een overzicht.

Druk op Windows-toets + pijltje naar links om een geopend venster (Penbox app) op de linkerhelft te zetten. Met Windows-toets+pijltje naar rechts komt een programma (Brokercloud) rechts terecht.

2) Gebruik de Penbox-extensie op je Brokercloud

Let op : dit is enkel mogelijk voor 'Klantenbestand update'

Artikels die je mogelijk interesseren

Hoe installeer ik de Penbox-extensie?

Hoe kan ik medewerkers toevoegen aan Penbox?