Hoe verstuur je een aanvraag om klantgegevens bij te werken? (Brio PLW)

Update de gegevens van je verzekeringsnemer of vraag de gegevens van een prospect op via het Penbox-formulier die hun vraagt om gegevens na te kijken of aan te vullen. Op die manier kan je je gegevensbank verrijken.

Op die manier kan je je klantenbestand up-to-date zetten om compliant te zijn volgens de FSMA.

Vanuit Brio PLW kan je een aanvraag via Penbox naar je klant sturen en vervolgens de ontvangen informatie integreren.

📞 TIP: Verhoog de respons van je klanten door hen te informeren.

Hieronder vind je een voorbeeld van een e-mail die je kan gebruiken.

"Op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG of GDPR) zijn wij verplicht om uw persoonsgegevens in uw belang up-to-date te houden.

U ontvangt binnenkort een e-mail of sms van ons kantoor met daarin een link naar een formulier om uw gegevens bij te werken. Om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen, verzoeken wij u dit formulier in te vullen. We blijven tot uw beschikking voor verdere informatie."

📽️ Tutorial: een aanvraag uitsturen (2min.)

Kort samengevat

1. Vertrek vanuit de fiche van de verzekeringsnemer

2. Klik op het icoon 'Berichten'

3. Nieuwe aanvraag versturen

4. Klik op

Extra handleiding

1. Vertrek vanuit de fiche van de verzekeringsnemer

2. Klik op het icoon 'Berichten'

3. Nieuwe aanvraag versturen

4. Nadat u het ingevoerde e-mailadres en gsm-nummer heeft gecontroleerd, klikt u op "Verzoek verzenden" om het formulier naar de klant te verzenden.

Klaar! Uw aanvraag is verstuurd naar uw klant.

❗ Let op

Zie je geen mobiele nummer in het veld 'Telefoon' ?

Zorg ervoor dat de mobiele nummer is geselecteerd als type GSM.

Dit selecteer je bij 'Data en Voorkeuren' bij 'Contactgegevens'

GSM TYPE

Pagina's die u mogelijk interesseren

Hoe kan je de gegevens van je verzekeringsnemer integreren?