1. Helpcentrum
  2. Penbox introductie

Hoe kan ik mijn aanvragen opvolgen?

Volg de status van je aanvragen op in de Penbox-app. Bekijk hoeveel aanvragen reeds verstuurd zijn, welke klanten aan hun formulier begonnen zijn en hoeveel aanvragen voltooid zijn door de klant.

Kort samengevat

1) Open de Penbox App

2) Aan de linkerkant vind zie je verschillende categorieën van statussen

📽️ Korte tutorial

Verschillende statussen

• Afgerond/ Voltooid

De klant heeft het formulier ingevuld en voltooid. U hebt de antwoorden terug ontvangen en het dossier is klaar om te worden verwerkt.

• Actie vereist

Hier vind je een verzameling terug van dossiers waar actie ondernomen moet worden, zoals vervallen of afgewezen aanvragen.

• Concept

Je kan een aanvraag opmaken om later te verzenden.

💡 Tips & Tricks van collega-makelaars:

Je bent op de baan op weg naar een klant. Je kan via de Penbox App op je PC of tablet (geen installatie nodig) alvast een aanvraag opmaken met de gegevens van de klant en dit opslagen in concepten . Vervolgens, als je bij de klant aan huis bent kan je de aanvraag verzenden om bv. meerdere documenten te laten ondertekenen in één keer.

Screenshot-2022-Feb-28-521-PM

• Overige

Hier vind je de overige categorieën terug. Klik op het pijltje op het menu uit te breiden:

• Gepland

De aanvraag is gepland om op een specifieke datum te worden verzonden. Deze status is alleen mogelijk voor massale update campagnes.

• Verzonden

De aanvraag is verzonden naar de klant, maar de klant heeft het formulier nog niet geopend.

• Begonnen

De aanvraag is verzonden en de klant heeft het formulier reeds geopend. Je kan ook real-time in de aanvraag bekijken wat de klant reeds heeft ingevuld of heeft bijgevoegd.

De klant heeft de aanvraag echter nog niet voltooid en terug verzonden naar de makelaar.

• Verlopen

Een aanvraag die uitgestuurd is maar verlopen is. Alle herinneringen zijn reeds verzonden en de klant heeft het formulier nog niet ingevuld.

• Afgewezen

Een aanvraag die geweigerd werd.

• Behandeld

Aanvragen die je gemarkeerd hebt als behandeld.

• Gearchiveerd

U heeft de aanvraag gearchiveerd. De persoonlijke link voor de klant is nu gedeactiveerd.

De aanvraag blijft 30 dagen zichtbaar in je Penbox platform en wordt hierna automatisch verwijderd.

❗ Kan ik zien welke medewerker een bepaalde aanvraag verstuurd heeft?

• Voor de update van klantgegevens kan je momenteel nog niet zien welke gebruiker dit verstuurd heeft.
  • Voor de overige formulieren kan je opvolgen welke gebruiker dit verstuurd heeft. Je kan dit bekijken in de kolom 'Auteur

Tips & Tricks

Heb je een aanvraag die voltooid is door de klant?

Behandel de aanvraag en markeer het als behandeld. Hierna kan je de aanvraag ook archiveren.