1. Helpcentrum
  2. Extensies en add-ons

Hoe installeer ik de Outlook-extensie?

Wil je een Penbox formulier naar je klant versturen vanuit Outlook? Installeer de toepassing in je Outlook!

❗Zorg ervoor dat je een Microsoft 365 Account hebt om hiervan gebruik te maken.

Volg de instructies in deze video (1min.)

Korte samenvatting

1. Open je Outlook mailbox applicatie

2. Ga naar 'Bestand'

3. Klik op 'Invoegtoepassingen beheren'

4. Een nieuwe browser wordt automatisch geopend. Typ 'Penbox' in de zoekbalk

5. Voeg de Penbox-toepassing toe (Klik op 'add' of 'toevoegen')

6. Sluit de browser af en open je Outlook mailbox applicatie

7. Controleer of je het Penbox pictogram ziet wanneer je een nieuwe e-mail

Volg de instructies hieronder om Penbox in Outlook te installeren

1. Open Outlook en klik links boven op bestand

Snip - Inbox - penbox-demo-superbroker-nl@outlook.com - Outlook

2. Klik op "Invoegtoepassingen beheren"

Snip - Inbox - penbox-demo-superbroker-nl@outlook.com - Outlook (2)

3. Er opent automatisch een pagina. Type "Penbox" in de zoekbalk

Snip - image-png-Feb-13-2023-01-13-20-0488-PM.png (1707×1393) - Google Chrome

4. Voeg de Penbox applicatie toe

test

5. Sluit deze pagina en Outlook. Heropen Outlook en controleer of het Penbox icoon zichtbaar is in een nieuwe email.

Window - Naamloos - Bericht (HTML)

6. Klik op het Penbox icoon om de applicatie te openen en aan te melden.