1. Helpcentrum
  2. Penbox introductie

Leer de basisprincipes van Penbox

In dit artikel worden de basisconcepten van Penbox uitgelegd.

Waar is Penbox voor?

Penbox is een app waarmee bedrijven gemakkelijk informatie en documenten van hun klanten kunnen verzamelen!

Hoe vraagt ​​u informatie & documenten aan uw klanten?

Om informatie en documenten van jouw klanten te verzamelen, verstuur je formulieren!

Afhankelijk van het type informatie en documenten dat je nodig heeft, gebruik je de verschillende formulieren die beschikbaar zijn in jouw account.

Om te weten hoe je alle beschikbare formulieren in jouw account kunt zien, bekijk de onderstaande video:

Wat is een aanvraag?

Wanneer je een formulier naar een ontvanger stuurt, noemen we dat een aanvraag!

Voor meer informatie over het versturen van een verzoek: Klik hier!