1. Helpcentrum
  2. Stel uw Penbox-omgeving in

Uw domeinnaamserver (DNS) instellen

Om vertrouwen op te bouwen bij klanten, is het essentieel om uw e-mails en formulieren authentiek en betrouwbaar te laten lijken. Daarom is het belangrijk dat u uw DNS goed configureert. Hier is een handleiding om u hierbij te hierbij te helpen.

Screenshot 2023-07-18 112251

Hoe u uw DNS instelt

• Ga naar app.penbox.io en log in
  • Klik in de meest linkse kolom op Instellingen
  • Klik in de bovenste balk op Domeinen
  • Stel de DNS in voor zowel Formulier Hosting als E-mail Hosting
    • Formulier Hosting zorgt ervoor dat de stromen van uw klanten uw domeinnaam in de URL weergeven.
    • E-mail Hostingis essentieel om ervoor te zorgen dat uw Penbox-aanvragen via de e-mail van uw bedrijf naar uw klanten worden verzonden.

ezgif-5-baa43b5271

• Klik op Stel dit domein in voor zowel Formulier Hosting als E-mail Hosting
    • Voor Formulier Hosting adviseren wij om het volgende in te vullen: form.(vul uw domeinnaam in)
    • Vul bij E-mail Hosting alleen uw domeinnaam in

ezgif-5-7d56e9a2f7

We raden u aan de domeinnaam te gebruiken die aan uw bedrijf is gekoppeld, zoals aangegeven in uw e-mail. Als uw e-mailadres bijvoorbeeld jan@uw-bedrijf.com is, is de corresponderende domeinnaam uw-bedrijf.com.

Heeft u uw technische persoon nodig om u hiermee te helpen?

We hebben een eenvoudig sjabloon voor hen gemaakt. Klik hier om het DNS-sjabloon te downloaden.

• Stuur daarna het ingevulde DNS-template naar de persoon die uw domein beheert!
  • Klik ten slotte op Verifiëren, wanneer u de bevestiging van uw technische persoon heeft dat de DNS is geconfigureerd

Snip - Penbox - Google Chrome (12)

• De status zal veranderen van In afwachting naar Verbonden

U heeft nu de stappen voltooid om uw DNS in te stellen!